torsdag 19 april 2007

Trasig?


Hej jag blir så arg, nu funkar det inte längre att föra över korten i kameran till datorn. Antingen är det fel på det lilla kortet eller på datorn. Gud så tråkigt jag som skulle lägga in bild på mitt sovrum som jag ville ni skulle hjällpa mig med. Det får dröja lite med det då, skall försöka komma fram till vad felet kan vara i helgen. Ni får nöja er med det här fina sovrummet så länge ,om det ändå var mitt.

Kram på er

10 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Otroligt vackert, hoppas de har golvvärme...

Kramar

Solkatter & dammråttor sa...

Jag hade samma problem som du med överföringen av foton.Det var kortläsaren i min dator som hade pajat.JAg klarar mej inte utan den, så jag åkte till närmsta butik och köpte en extern kortläsare istället.
Hoppas det löser sig för dig också =)

Norah sa...

Heisan..
Jeg har litt dårlig samvittighet på grunn av den lenken som du ville jeg skulle sende videre - for jeg ser hos andre norske bloggere at disse ikke er "trygge" for våre datamaskiner. Jeg har selv idiotsikre brannmurer - ingenting slipper gjennom før det er vasket - men jeg vil ikke sende denne videre til andre som ikke har det like trygt. Jeg håper du forstår.

Synd med dine data/kamera problemer. Særlig som du hadde noe du ville vise oss.

Bilde ditt i dag er vel fra White Sence - de har så mye flott - vurderer noen varer derfra selv faktisk - hihi.

Så har jeg et spørsmål til deg:
Kjenner du til noen fine steder i Skåne (mot Danmark) Vi skal kjøpe hus der men er ikke kjent. Så vi spør alle som kanskje vet noe om omrdet - hvor det er trygd, fint, solrikt og gode barne/ungdomsskoler osv. Fint om vi får noen tips som vi kan se nærmere på.

God kveld og stor klem

Mia sa...

Sånt där problem vill man ju inte gärna ha.. Hoppas det löser sig, jättefin bild hursomhelst!

StyggaLillaLoppan sa...

hoppas du får igång kameran - vill gärna se bilder ! Ha en skön helg !kram

Vildängel sa...

*haha* jag säger samma sak som dig - om det ändå vore mitt sovrum.

Pernilla sa...

Hej! Du har ju en jättemysig blogg! Jag har tipsat om den idag, hoppas du tycker det är OK? Och så har jag länkat till dig via Huset Fullt. Ha en riktigt trevlig fredag!

Mikkeline sa...

Du har en kjempefin blogg, fikk lyst til å ta en tur i butikken din. Jeg fant bloggen din først i dag. Jeg lenker til deg:-)

Mikkeline sa...

Hei igjen, jeg skriver om deg i min blogg i dag. I og med at jeg ikke har spurt om lov først så må du bare si ifra hvis du ikke liker det, så skal jeg fjerne det igjen.
Ha ei fin helg!

disa sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖