söndag 17 februari 2008

Rasta gubben!

Hej på er!

Ledsen att det dröjt sen sist men det blir inte mycket tid över för detta fast jag så gärna vill. Barn ,butik och annat jobb tar den mesta av tiden! i helgen har sambon( ja ni känner ju honom sen förra inlägget=) lagt klart vårt nya klinker golv i hallen. Nu skall det bara upp panel på väggen och byggas hatthylla,skohylla. Golvet är ljust beigevitt,det som vi hade innan var grönt och det är inte min bästa färg kan jag säga. Tänkte måla väggarna vita fast det inte är så smart i en hall med små barn men jag är så trött på det beiga som är på väggarna nu. Sen skall ytterdörren målas den är träfärgad usch jag hatar att måla! tänk om jag kunde trolla=) visar er bild snart på före och efter.

Sambon sa idag att han borde börja träna, jag sa att han kunde hänga på när jag promenerade i spåret.
Så på förmiddagen lurade jag med mig familjen ut i spåret, ungarna cyklade och jag och gubben gick. Jag såg det som en motionsrunda medans sambon sa -fan vad du älgar på , man blir ju svettig ju!
Just det! det kanske var det som var poängen med att motionera=) ja si gubbar! Kraaam

12 kommentarer:

Änglahem sa...

Härlig gubbe du har!!...blir ju svettig!*fniss* som sagt det är väl det som är meningen med träning! han får du nog få med dig ut fler gånger så flåset kommer upp...!!
Åhh..vad det ska bli spännande att få se hallen senare!!

Kram
Ulrika

SKATAN sa...

Rasta gubben...underbart : )

Önskar dig en skön kväll!

/Skatan

lottens vita och gröna sa...

hej! låter intressant med era projekt!det är underbart att kunna umgås och smatidigt få röra sig, härligt uttryk, älgar...det tror jag inte män förmår. älga på du!kram lotten

anna sa...

Haha, blev så full i skratt när jag läste ditt förra inlägg, och nu fick du mina mungipor att krypa upåt ännu en gång! Ha det bra! kram /Anna

Bara Gry sa...

Äntligen!! Ha,ha...började undra om du lämnat cyberspace, hi,hi...

Jaså, så du rastar gubben du. Blir han svettig? Ja, men hade inte han grundträningen fixad efter skidresan,ha,ha... Jaså, blev det inget!! Som jag sa, skicka med enbart termobyxorna nästa gång. Eller ännu bättre, han kan väl älga på I termobyxorna så blir effekten bättre!

Tjihi.... grymma Gry //kramar

P.S. Tror säkert att du har den snällaste och raraste gubben som finns. D.S.

junhe sa...

ha ha ha...det låter som min gubbe det där... ha ha ha. alla i min släkt säger att jag älgar på, tror jag det säger jag, när ni flåsar mig i nacken...fortsätt i samma anda du...kanhända att man blir piggare och sundare/ kram junhe

Bara Gry sa...

Jag är ironisk med, hoppas du förstod och inte trodde för ett tag att jag är en elak häxa, ha,ha...

Hälsa han på golvet att han verkar va en bra kar!

kram Gry

Majas mammelucker sa...

Hej Syster!
jasså du är ute och rastar gubbe hihi..jag förstår att han tycker du går fort..det är ju det där med kondisen fniss!!Vad kul.. snart åker vi till Eva..spännande...
Ha de gott!! vi hörs! Kram Maria

Lina sa...

Hihi... Låter ju riktigt trevligt! Får du ut honom igen to? Ha en trevlig helg!

spetsar och änglar sa...

Ha ha rasta gubben!Skrattar högt!!!!Ha en mysig fredagskväll,om nu inte gubben är allt för svettig :))))))))))
Kram Heléne

Millas hem sa...

Hej!
Tack för dina ord! Jag blir bara glad om du länkar!
Många frågar om det är ok...själv länkar jag alla bloggar jag tycker om. Jag kanske borde fråga först jag också...förmodligen!
Kram och ha en bra dag!
Camilla :)

Annas Vita Hjärtan sa...

Jo du, jag känner igen mig tiden räcker inte till allt man vill göra. Fler timmar på dygnet vore bra! Har tänkt komma ut och se vad ni har i butiken, hoppas få lite tid snart. Det ser ju så fint ut!

Ha det bra!

Kram Anna