onsdag 7 maj 2008

Ljuvliga burkar och harpaltar!

Hej på er!

Blev för ett tag sedan utmanad av lilla trollbacken att visa mitt bästa köp, mitt senaste och mitt sämsta! (tror det var så) kan visa mitt senaste som jag är gladast av. När jag hittade dessa burkar så var det bara ,måste ha! det är något visst med mig och pasteller i ljusa färger. Jag blir glad när jag ser dem och jag älskar att blanda vitt och någon söt pastellfärg, särskilt till sommaren. Fina va?

Sedan så kan jag visa ett fynd som jag köpte i uppsala förra sommaren, det är ett skåp. Jag har hängt av dörrarna för det skall målas. Uppe är det dörrar med glas i och nere är det hela dörrar.
Det här är både ett av mina bästa köp med även det jobbigaste för jag måste ta bort all färg för att måla om det. Den är målad med oljefärg som har lossnat och flagnat på många ställen så det är stora hål lite här och var. Det går inte att slipa för det blir inge bra märkte jag, har börjat med varmluftspistol men det tar ju sån tid!!! därför har jag tröttnat lite så nu står det i carporten och bara skriker efter mig!!! stressande=) men jag vet att det kommer bli gudomligt när det är klart som tur är. Frågan är bra när jag skall få orken! Tråkig som jag kanske är så skickar jag inte vidare utmaningen till några fler men de flesta har kanske fått endå!

Slutligen måste jag visa harpaltarna som sambon fick syn på igår när han klippte gräset. Är de inte söta? de ser stora ut på bilderna men i verkligheten så ser de alldeles nyfödda ut nästan. Har inte berättat för barnen att dom finns för då får de inte vara ifred tror jag! nej nu skall jag ut i trädgården och påta, sonen är sjuk så det blir till att vara hemma idag. Kraaam på er!





















29 kommentarer:

Änglahem sa...

Burkarna är jättesöta, det är ändå något visst med gammaldags burkar i pastellfärger!

Skåpet förstår jag att du är glad för! Kommer att bli en riktig skönhet!!

Åhhh halleduja mig då vilka små sötnosar!! I trädgården??

Ha en skön dag i vårvärmen, eller om man vill...sommarvärmen!

Kram/Ulrika

Annas skattkammare sa...

Fina burkar och jättefint skåp, visst är det jobbigt när man aldrig får tummen ur.. det är så mkt hela tiden.. Vilka söta harar! Kram /Anna

Anonym sa...

Vilka små pluttar...

Tvert-om-tanten sa...

Åhhh..herregud...hadde jeg funnet slike små, søte hareunger i hagen min hadde de ikke fått vært i fred - for meg!!! Åh, får lyst til å krype gjennom datamaskinen og inn til deg og så ut i hagen din... Bra for harefamilien at det ikke går...

Klem

Sol sa...

Åh for noen nydelige små skapninger. Tenk å finne noe sånt i hagen....Jeg hadde ikke kunnet sett nok på dem.... Ha en fin pinsehelg.

Ett hus i vitt sa...

Jättesöta butkar och skåpet blir nog kanonfint när det är klart! Men sötast ändå är nog harpaltarna!! Vilka otroligt gulliga! Jag säger som änglahem: Halledudanemej :-)! Kram, Anette

"M" sa...

Gud så söta...burkarna åxå...

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Kan se mig ditt skåp otroligt vackert, när det blir klart!
Jag har en svaghet för burkar, dina är ju så söta.
Ha, det gott
/S

stina sa...

Vilka fina burkar....vill ha! Var har du köpt dom?
Söta små harbebisar...
Kram Stina

Husbilsresan sa...

Men jistanes...så söta harpaltarna är *ler*.Fina burkar du köpt...och det skåpet kommer att bli fint....vi får väl se det sen?
Ha en skön vecka!
Kram/Gunn

Anonym sa...

Söta burkar!

drömmen om vitt sa...

Men så underbara sötingar, visst är det mysigt nu när man kan påta i trädgården?
Lotta:)

Elin - Ett Hem sa...

Ååh, vilket skåp, vill ha! Men jag har samma problem med några stolar, måste försöka få dom klara innan jag inhandlar något nytt.

Vilka söta små harar, tänk att ha sådana i trädgården =)

Måste kommentera inlägget med hallen också, vilken skillnad! Blev jättefint.

Ha det gott! /Elin

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej!

Så fina saker! Skåpet kommer ju bli sååå bra!!!

Åh så söta harpaltar!!!

Hoppas vi ses snart!
Kram Anna

Evas Paradis sa...

Jättesöta burkar och mycket fint skåp som kommer att bli ännu finare!
Åhh de små harpaltarna är ju helt bedårande!
Kram Eva

Majas mammelucker sa...

Hej systra min..
Här faller regnet för fullt..trakigt man vill bara vara ute och fixa..men nu får man allt vara inne och mysa i soffan med tända ljus och en romantisk man som har ögonen för hockeyn...jaaa det var precis det man önskade sig..tur man har Tiger han kurrar så fint i knät..hoppas det går bättre för dig..
Hade gott!! Hälsa familjen!!
Kram Syrran!

Gry sa...

Men vilka sötnosar du har i trädgården! Ååh... suck. Tror du inte barna låter de vara i fred? Vad kul och spännande det skulle vara för dom att få följa harungarna från dag till dag? Men jag kan förstå dig, det kan bli för svårt att hålla sig ifrån dom...Kanske ett klokt beslut att låta bli att säga någonting. Fina bilder du tagit i alla fall! De verkar nästan tama, fast du har kanske fotat från jättelångt håll?

Skåpet är ju jättesnyggt! Måste du verkligen slipa så himla noga, haha...Jag skulle sagt att det är jättegammalt och behållt den skavda stilen ;-D

kram Gry

Majas mammelucker sa...

Halloj!!
Här håller jag på att städa ,måla fixar till..nu har det sett ut så här länge det blir aldrig någonting gjort..så det var lika bra att ta tag i saken..har varit och köpt tomat och gurkplanta som vill komma i större kruka..men jag vill inte ut i detta vädret..vad händer hos er..kom det mycket folk ..du kan slå en pling så kan vi höras..Kram systra!

Anonym sa...

Men åh så rara små harpaltar!

smultrongården sa...

Tjenixen på dig!

Jo, vi har värsta köret nu i helgen. Lö o sö har vi trädgård o pool dagar med massor av grejer. Träskotjejen kommer hit från Stockholm o Victor jansson visar silversmycken o en massa annat. lö o sö har vi extra öppet 10-17. Så tag mamma med er på morsdagsutflykt...

kram på dig! Eva

Hus och Rum Shop sa...

Men vad fin hallen blev. Helt otroligt vad man kan göra!

Ha de bra

A

A home far away sa...

Ljuvligt fina burkar du har!
Alla djur bebis är så gulliga även harbebisar:-)

Kram från Singapore

Hem och Lycka sa...

Vilket fint skåp! Och herrejösses vad söta små harar.. kram!

Emma sa...

hej!
Jätte fin blogg du har :) kikade på bilderna på hallen, gud va snyggt det blev! :) Vi har oxå den där fula ikea hyllan, men ja ska måla om den till viti helgen så de kanske blir lite bättre :P
kram E

junhe sa...

jättesöta burkar =) och harpaltarna är helt underbara =D ha en bra söndag/ kram junhe

Kallholmen sa...

Håller med dig Ljuvliga burkar och harpaltar...fin blogg också. Vackra bilder och sköna detaljer.
Carolina

Mjuka sa...

Ljuvliga burkar!!! Vilka godingar du visar. Så söta
kramar Malin

junhe sa...

godmorgon...alltid lika kul att kika in...du visar så fina bilder här ju...hoppas du får en bra vecka/ kram junhe

Essay_writer sa...

great post