söndag 2 december 2007

Julfint hemma?


Hej och hå då var det första advent och inte har man fått det fint hemma! nej nu är det bara butiken man pysslar med. Nu i helgen har vi haft julmarknad och nu är man ganska trött!
Tittade i lantliv i dag och man blir ju helt sjuk av hur fint lantlif och smultrångården har det hemma, herregud säger jag hur hinner de? med egna butiker och allt? nej själv rasar jag ner i soffan när man fått ungarna i säng och sen dröjer det inte länge innan jag snarkar i soffan till gubbens förtjusning=) nej jag har kommit på att jag får nog skippa mitt tv tittande om jag skall få fint här hemma nån gång! men hur skall jag kunna strunta i alla bra pogram som bonde söker fru eller lyxfällan eller första andra tredje mm mm mm mm?
Måste berätta att jag och syrran for till Örebro förra helgen på julmarknad hos smultrongården!
Oj oj j säger jag bara villket smultronställe! jag och syrran blev sjuka och fick så mycket inspiration. Längtar tills på söndag nästa helg när vi tar med mammsen och andra syrran och far dit igen, mamma kommer svimma av hur mysigt hon har i butiken.
Hej så länge!

8 kommentarer:

Florence sa...

So this is Christmas...

älskar sött sa...

Halli hallå...menade inte brödlådan på nät shoppen..utan den på förra inlägget i din blogg! Vad kostar den? Och vad går den på att skicka? kram Malin

spetsar och änglar sa...

Ja du är allt inne i Julkarusellen !!Hoppas att den inte börjar snurra allt för fort,så att du inte hinner njuta av allt.Ta ner foten och försök att bromsa så att du inte sliter ut dig!!Ha det bra /Kram Heléne

www.mediabrus.dinstudio.se sa...

Jag har valt att lämna blogg.se - men återfinns numera på en egen hemsida istället. Välkommen in! (Mediabrus = fd Vildängel)

Handplockat sa...

men vilken underbar bild

ääääääääälskar din rutiga tomte

ha en go onsdag

Lallis sa...

Kul att hitta sådana ställen:)
Jättefin tomte.
kram Lallis

Ljuva ro sa...

Gillar oxå smultrongården, bor inte alls långt därifrån! Hoppas du kan slita dig från TV:N, men kom ihåg att du behöver vila oxå, och det är väl det som är tanken med julen!

Ekonomiskt Sinne sa...

hej!
åh, vilken mysig blogg!