onsdag 13 juni 2007

Härliga sommar


Äntligen lite svalka i sommar värmen=) idag har jag orkat städa lite i mitt badrum, de behövdes verkligen finns det något ställe som blir så smutsigt som där? inte hemma hos oss i varjefall. Badrummet skall renoveras och därför har det varit rummet som gud glömde ett tag, det är liksom inge kul att fixa där eftersom golvet är fult och det inkaklade badkaret är sprucket i kaklet överallt. Badrummet är verkligen i akut behov av en renovering måste fjäska lite för gubben min=) i varje fall så ville jag få in lite lantlig charm i mitt badrum i dag och fixade och donade, nu fattas bara tassbadkaret nytt golv och nytt handfat, kram från lilla jag . Hoppas att ni har förståelse att mina besök inte blir varje dag här inne nu när sommarn är här, man vill ju vara i solen.

22 kommentarer:

Färjtorp sa...

Du har lika fint där som på alla andra ställen i ditt hus =)

Kram Johanna

Anonym sa...

Vilken mysig bild! :) Förstår om du inte bloggar så mycket under sommartid, det kommer inte jag heller att göra! :)

Brunkullan sa...

Ser bara fint ut tycker jag:-)

Men håller med...vaaaad är det som gör att det blir så dammigt i badrummet!!!???

Susanne

Cornelias Corner sa...

Ok för dammigt i badrum, men kan någon förklara för mig hur tvättmedelfacket i tvättmaskinen blir svart titt som tätt????

LantlivsAnette sa...

Jag tycker att det ser så fint ut..vilka fina grejer..tavlan var rolig..zinkbytan är så fin...det går att piffa till med fina saker, så har jag fått göra på våra toaletter..men dom är ändå inte så fina så att jag kan visa dom på bild..

Anonym sa...

Ser ju riktigt trevligt ut det där - men det är klart, jag är ju inte där och ser sprickorna och allt det andra....

MODERN COUNTRY sa...

Å hei gumman! Jeg har vært her nå og da, men selvsagt blir det lite blogging for noen og enhver når det er sol og sommer. Vi har et slikt rom vi og som bare står og venter på å bli tatt et godt tak i.Man fortrenger det på en måte at det finnes. Men så koselig som du har klart å få gjordt det allikevel selv om det trenger oppussing. Kan ikke se det jeg da, koselig!Nyt sommeren videre, kram :)

Interiørhuset sa...

for ett flott bilde=) Det ble jo kjempe koslig dette da=)

elin1976 sa...

Så fint det ble. Jeg trenger litt inspirasjon til mitt bad og dette satte tankene i sving. Takk:O)

Nina sa...

så mysigt du har det i ditt badrum...jag har ingen alls....vi duschar i hundduschen som jag kallar det ...duschen som finns i tvättstugan -ämnad för hund och smutsiga stövlar typ...kramar i mängder

Susanne sa...

Vad kul med nytt inlägg! :-) Vår toalett ska renoveras här framåt hösten. Just nu städar jag den och hatar den. Men nu är vi i startgroparna att börja med köket! Fy va gött! :-)
Jättefin bild från din toalett!
Må så gott.

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Är inte överaskad att äve ditt badrum var hur fint som helst. Vilken mysig atmosfär..kan man skriva så? :) Har väntat på ett inlägg så det var roligt att den fanns ett nu. Kram

Elzie sa...

På bilden ser det nog så inbjudande ut, men det är alltid annorlunda när man går omkring i det var dag. (Vad säger du då om mitt "gröna badrum"? Allt porslin är i 60-talsgrönt och det är hemskt!!).
Trevlig helg.
Kram

Milly sa...

Vilken mysig toalett!

Gillar din blogg, och tänkte göra en länk till dig...är det ok? Ha en skön dag!

Anonym sa...

Sorry not to understand Swedish, (even if I go very often there) because you blog is sooo beautyfull !
Florence

Linda sa...

Kanonbild! Ser supermysigt ut!
Linda

Husbilsresan sa...

Mysigt du gjort i badrummet...och vilken rolig tavla i fönstretKram och ha en trevlig vecka!

Skatan sa...

Så charmigt det se ut! Jättefint : )

Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Vad fint du har det! Alldeles alldeles ljuvligt :)

Jennyshemochharmoni sa...

Ser verkligen mysigt ut i ert badrum! Ha en riktigt härlig midsommarhelg!

Nina sa...

Glad Midsommar önskas ; saknar dig på bloggen din ;=D kram

junhe sa...

Hej, tassar in för att beundra ditt mysiga hem med omnejd (det har du säkert hört förrut). Jag bor på landet i en liten mysig stuga och är djupt intresserad av inredning (främst i lantlig stil, shabby chic). Jag är inte färdig på länge, men sådana mysiga sidor som din kommer jag en bit på traven (mycket tips att hämta här) Kram junhe