fredag 25 maj 2007

Fynd i härliga pasteller







Nu har jag tröst shoppat =) man mår så bra av lite shopping! tänk att så fort jag ser något som jag vill ha just nu så är det i någon härlig ljuv pastellfärg. Det är nog för att det är sommar kanske. Åkte med mamma en dag till hemtex för att hon hade sett i nåt blad att de hade så fina saker med rosor på, dröm om min förvåning när vi kom dit så var det halva priset på allt i butiken=) jag blev ju alldeles vild och hela unge skocken hade jag med mig också, tyverr får jag säga den där gången=) för just den dagen så kunde man tro att de aldrig hade varit utanför våran tomtgräns förut. De kröp under borden och höll på att riva en hel pyramid med ljus, ena sonen skulle absolut ha spiderman påslakan och tjatade och tjatade och när jag sa nej så sa han
- då går jag då, och så promenerade han ut med påslakansetet under armen. Jag fick tag i han i sista sekund. Så där höll de på och jag fick försöka att konsentrera mig på allt fint. Kunderna i butiken fick sig nog ett gott skratt! jag lyckades tillslut samla ihop fyra stolsdynor med andan i behåll, de var rosa med rosor och prickar på (ja dynorna alltså,fast jag var nog lite rosa prickig ja me efter allt spring:)39:-st, en rosbricka 15:- . Sen bar det av hemåt kan jag säga i välldig fart och godis handling och mathandling hoppade jag över , Hoppas att de lärde sig en läxa! de små odjuren=)

Igår shoppa jag lite till! De två minsta odjuren hade jag i säkert förvar på dagis kan jag säga=) på coop hitta jag de underbaraste dynorna jag nånsin sett, jag var bara tvungen att ha dem, så vackra färger. Snart får jag väl börja hänga dynor på väggarna=) de kostade i varjefall 49:- st ett mycket bra pris tycker jag. Jag brukar hitta mycket fina inrednings grejer på coop och de är från danmark. Sen bar det iväg till rusta och där hittade jag en prickig lampskärm och en rosa, ja kruka eller balja. Tack för mig leverpastej!

15 kommentarer:

Nina sa...

vilka undebara dynor jag gillar skarpt...borde investera i nya faktiskt ....jag älskar att shoppa mig lycklig ....kramar i mängder och ha en riktigt härlig helg...

Interiørhuset sa...

det var vakre fund! Jeg var innom Hemtex i går,men jeg kunne ikke finne noen ting=(

Shopping er noe de fleste av oss på bloggene elsker tror jeg=)

Brunkullan sa...

Sött som socker! Och till vrakpris!!!!
Köpte en super fin "shabby" lykta för 149:- idag på COOP. Stor var den och jag är sååå nöjd:-)

Lotten sa...

Jättefina saker du har shoppat! Jag vet hur det är att ha med sig vandaler av värsta sorten i affärer ;-) Hemskt! Man får skämmas ibland för hur de beter sig....

Ann-Sofi sa...

Hej!
underbart vackra grejer du köpt(:
har tittat på hemtex dom har mycket fint rosigt vill haaa!!! men måste hindra mig(: är rädd att jag ska tröttna om det blir för mycket rosor... köpte iallfall lite rosiga handdukar.
Titta gärna in på min blogg.

Mvh Ann-sofi.

Marie sa...

Vilka fina dynor du har köpt.

Vem gillar inte att shoppa, jag gör det definitivt.

Ha en trevlig pingst.

hulukvarn sa...

Så söta saker du köpt! jag vill också ha kuddarna från coop men har inte hunnit dit än!! Ha en fin helg!

Färjtorp sa...

Fina pastelliga saker =)
Jag har också köpt den där dynan från coop, gillade den massor!
Billig var den ju oxå.
Trevlig helg.

Kram Johanna

Sara sa...

Dynorna från coop var jätte fina! Måste oxå springa dit!!!

Anonym sa...

He, he...er det ikke typisk at de skal slå seg vrang når det er salg...vi har jo ikke tid til slikt da..ha,ha...Det var nå fine ting du fikk med deg tilsutt iallefall... =0)

Anonym sa...

Härliga pastellgrejor!..Hemtex har verkligen mycket fint!..Tänk att man blir så lycklig av att shoppa..det kan räcka med nån enstaka grej så får man den där lyckliga blicken! :)

MODERN COUNTRY sa...

Haha, jeg må nesten le, det er vel kanskje ikke så moro for deg, men jeg så alt for meg der du prøvde å finne noe nydelig i butikken og ungene krøp overalt. Ja, det er vel ikke så lett å tad seg god tid når man har unger med seg. Men så flott at det var halv pris og at du fant deg noen herlige funn. Flotte saker med nydelige farger gumman! Elsker lyseblått og rosa :)

Ankan sa...

Det är så somrigt och fint med rosmotiv. Det blir man glad av! Jag har skickat en utmaning till dig på min blogg, gå gärna in och titta! /Ankan

elin1976 sa...

For noen fantastiske saker du har kjøpt.Alt var bare så flott. Jeg velger å ikke ha med prinsessa på slike turer. Hun var på samme vis som du forteller om dine "englebarn" ( he he) Nå går det bedre. Det er faktisk artig når vi to er på shopping. Det kjekkeste hun vet er å kjøpe nye saker til hennes rom. That`s my girl!
Du må ha en skjønn mandag. Klem:O)

Anonym sa...

vilka fina grejer du har hittat dig! tröstshopping är det bästa! det fungerar så bra! :D