söndag 27 januari 2008

Kalas hela veckan Låååång!!


Hej
Ja så var ännu en helg över! varför skall det gå så fort? det borde vara ledigt måndagar också!
Idag var familjen på kalas hos syrran, hennes man firade sin födelsedag som egentligen är på tisdag! i morrn skall vi hem till en liten kusin som fyller 4år, på onsdag fyller både min son 4 år samt andra syrrans dotter fyller 1år. För att det inte skall krocka så måste vi ha kalas på tisdag, på syrrans mans födelsedag,fast han firade ju idag istället! så på onsdag firar vi alltså 1 åringen,fast då fyller ju min son också fast han firar vi ju dagen innan. Hängde ni med? inte jag heller=) alltså KALAS söndag,måndag,tisdag,onsdag!!!! skall nog ringa släkten och höra om det eventuellt inte finns någon liten varelse som vi kan åka på kalas hos torsdag, fredag när vi ändå har ångan uppe menar jag hi hi!!!!! visar idag en liten bild från vårat sovrum, där jag tror jag måste vila upp mig efter all tårta=)

torsdag 24 januari 2008

Loppisfynd!


Hej idag tog jag mig en tur till loppis för andra gången denna vecka och tänk jag hittar alltid något fint. Jag älskar att göra fynd. Denna vecka blev det en gräddvit såssnipa samt en massa kökshanddukar med vackra monogram och ett vackert lakan med monogram. Handdukar med monogram har jag letat efter länge men det är finns nästan aldrig några längre för alla verkar vilja ha dom, därför blev jag extra glad idag när jag hitta en hel bunt=)

Kraaam Johanna

torsdag 10 januari 2008

Min lilla gästtoa
Nu så är min lilla gästoa färdig renoverad. Synd att jag inte har någon före bild. Förut var där blå trasig plastmatta och vit målade väggar med en trälist på mitten. Nu har "vi" =) lagt ljusbeiget klinkergolv, vit bröstpanel med smalrandig rosavit tapet ovanför. Nytt handfat och toalett och vipps så var där välldans mycket finare. Kram Johanna

söndag 6 januari 2008

Utmanad!

Hej

Ja nu så har jag fått en liten utmaning av Anette på bloggen Mitt vita hem, jag skall berätta sju sanningar om mig själv!

1 Jag bor i en gammal lanthandel från 1853
2 Jag hatar att kolla på tecknad film(bra när man har barn!)
3 Jag har haft hästar och ridit hela min uppväxt men sen jag flyttade hemifrån när jag var 18 så har jag ridit typ 2 gånger. Jag är 30 nu , Konstigt att ett intresse bara kan försvinna?
4 Min syster har börjat röra sig i blogg världen=) Majas mammelucker
5 Jag har tre barn 3, 5, 7 år
6 Jag och min sambo har varit tillsammans sen sista året på gymnasiet, 12 år.
7 Jag har aldrig flugit ( kommer störta)

Jag utmanar följande bloggar!
1 Majas mammelucker
2 Smultron gården
3 Min lilla veranda
4 Stygga lilla loppan
5 Lantlif
6 Linnea gården
7 Fröken sidenskär

Reglerna är:Länka till den som utmanat dig.
Berätta 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till de som du utmanar.

Lycka till! Kram Johanna