onsdag 26 december 2007

Julen är över!

Jag fick en form i julklapp och vem gick och lade sig i den om inte katten! griljerad katt på nattmackan nån?
Finns det några snälla barn här?

Tomten kommer!!!


Ja så var julen över och magsjuk blev man på jule natten, fy tusan! låg hela juldagen men nu så är man på benen igen. Tack för alla snälla och rara bloggare som skrivit en liten julhälsning till mig, jag har inte hunnit svara er på era bloggar men jag gör en liten fuskis och ger er min hälsning här God fortsättning på er allesammans! ibland räcker inte tiden till men jag blir jätteglad för att ni står ut med mig och skriver era små rara hälsningar fast jag inte är den bästa på att svara;) Ja åter till julafton tomten kom och barnen tjatade hela dagen, vid sex snåret kom han traskande över gårdsplan och ungarna tittade i fönstret, in kom han och han delade ut julklapparna i säcken och när han skulle gå så sprang sambons brors dotter 4 år ifatt ropandes
-tomten tomten!! Jag fick julklappar fast jag inte städat mitt lum! tomten fick sig ett gott skratt och vi med hi hi!! hon kände väl att hon behövde bikta sig lite inför tomten eftersom hon inte städat rummet. Ungar är väl för härliga=) nej nu skall jag gå tillbax till soffläget igen trevlig fortsättning på er alla!

lördag 8 december 2007

Nu är det jul här i vårt hus julen är kommen hopp fadderallala!


















Så fick man äntligen häcken ur vagnen och fick till det med lite julpysslande i hemmet. Fick plötsligt insikt att julen snart är här och efter att jag surfat runt lite bland bloggarna så fick jag lite smått panik när jag insåg vilket kallt och ojuligt hem vi har. Men nu så har jag kommit igång och jag känner mig riktigt nöjd=) Lite grönmossa från den annars så fula mossiga gräsmattan kan göra att vilket hem som helst genast känns mycket mysigare.

söndag 2 december 2007

Julfint hemma?


Hej och hå då var det första advent och inte har man fått det fint hemma! nej nu är det bara butiken man pysslar med. Nu i helgen har vi haft julmarknad och nu är man ganska trött!
Tittade i lantliv i dag och man blir ju helt sjuk av hur fint lantlif och smultrångården har det hemma, herregud säger jag hur hinner de? med egna butiker och allt? nej själv rasar jag ner i soffan när man fått ungarna i säng och sen dröjer det inte länge innan jag snarkar i soffan till gubbens förtjusning=) nej jag har kommit på att jag får nog skippa mitt tv tittande om jag skall få fint här hemma nån gång! men hur skall jag kunna strunta i alla bra pogram som bonde söker fru eller lyxfällan eller första andra tredje mm mm mm mm?
Måste berätta att jag och syrran for till Örebro förra helgen på julmarknad hos smultrongården!
Oj oj j säger jag bara villket smultronställe! jag och syrran blev sjuka och fick så mycket inspiration. Längtar tills på söndag nästa helg när vi tar med mammsen och andra syrran och far dit igen, mamma kommer svimma av hur mysigt hon har i butiken.
Hej så länge!