onsdag 24 oktober 2007

Mera möbler!!


Hej
Idag har vi fått ett hemmagjort skåp av sambons jobbarkompis, det är dörrar av gamla fönster. Först tänkte jag ha det i butiken men fönster dörrarna är så stora och tunga så det går liksom inte att ha det stå på glänt. Då tänkte jag om man skulle plocka bort dörrarna och bara använda det utan dom i butiken, men då blir det ju inte lika fint!
Så nu står det inne i vardagsrummet så länge, jag vet inte vart det skall stå och vad vi skall ha det till. Skall man ta bort fönstret längst ner? det känns som mycket fönster. Skall jag isåfall sätta dit dörrar av plankor nertill eller skall det bara vara öppna hyllor? Funderade också om jag skulle sätta tyg innanför fönstret så man kunde ha vad man ville där inne. Vad tycker ni att det passar till och vad skulle ni göra med det? på lådorna skall det sitta fina knoppar i varjefall i porslin. Välkomna med alla era idéer och tips! kram

måndag 22 oktober 2007

Ett av mina blocket fynd!


Hej idag tänkte jag visa er ett av mina blocket fynd, hela 150 riksdaler kostade den!

Tänk vad folk säljer i väg sina saker billigt ibland. Jag skall byta ut knopparna till vita porslins knoppar så blir det pricken över iet. Känns helt sjukt att man ibland lägger ner flera tusen på någon halvdan möbel ifrån ikea när man kan hitta sådana här fina möbler för några futtiga hundra. Usch i dag har jag en deppardag, livet känns så jobbigt och orättvist ibland. Tur att man har vänner som stöttar en och förstår en i sådana lägen, det är bara att bita ihop och gå vidare även om det känns som om man bara vill lägga sig ner och ge upp. Som tur är så är jag stark och brukar försöka se det som är bra istället så känns allt lättare. Tack för att ni lyssnade=) kram på er!

söndag 14 oktober 2007

Får jag presentera Moses?
Hej alla godingar!

Söndag och tråkigt väder känner lite av en förkylning igen fast jag bara varit frisk en vecka sen senaste förkylningen=( Idag skall jag visa en bild på världens skönaste katt Moses, han är cool lugn trivs bäst när han får ligga mitt på köksbordet när vi äter! ja vet att man inte skall ha katter på bordet men han är inte som ett katt utan en familje medlem. Ja fast vi ligger ju inte på bordet om ni tror det är ok, nej fast han får ligga på kanten när vi äter vi har så stort bord.

När ungarna leker skall han ligga mitt i allt och fast de stojar och skriker så trivs han i centrum.
När vi kollar på tv så vet han inte vem han skall välja att gosa med så han har fullt sjå att gosa med alla, en i taget. Jag måste säga att mysigare katt har jag aldrig stött på och äter precis allt han kan få chips, äpple, kaffe ja allt you name it! ni skall se när han dricker ur glasen el kaffekopparna på diskbänken, då stoppar han ner tassen så fint och slickar på den så gott så gott. Jag håller på och daltar med katten som mitt lilla barn, roligast el tragiskt var väl när femåriga sonen sa häromdagen att han önskade att han var en katt efter att sett på när jag gosade med katten(stackars barn) Kram på er!