onsdag 19 september 2007

Vackra ting i butiken

Söta ljushållare
Glasburk

Vacker krok med porslinsknopp


Apotekarflaska fin att ha ljus i Tändsticksask i zink med ljushållare

Hej
Nu har det rullat in lite fina grejer till Änglaboden, tänk vad roligt att få packa upp och pyssla lite i butiken. Gud jag är så dålig på att skriva inlägg nu för tiden det dröjer alldeles för länge mellan dom men jag skall försöka skärpa mig nu. Nu håller sambon äntligen på att renovera vår lilltoa, han håller på att spika panel just nu och det kommer att bli så fint ni skall få se bilder snart. Det är beige klinker golv vit panel och ovanför tänkte jag ha tapet, någon som har nån fin som ni vill tipsa om? vet inte om jag skall köra på romantisk stil därinne och ta nån blommig typ små rosor i rosa, såg nån fin förut. Eller kanske nån beigerandig? man kan ju passa på att ta nån lite dyrare när det bara går åt en rulle därinne. Tips motages! kram på er alla=)

måndag 3 september 2007

MässaHej på er!
Så var mässan avslutad, tänk vad man stressar runt för att hinna med allt. Vi hittade mycket fint, men vissa saker var det dåligt med. Vi var lite besvikna på några som vi tänkt handla av som inte var där i år. Nu är det bara att invänta de första leveranserna.
Idag visar jag lite bilder från butiken, den gamla bräd skyllten har suttit på vårat hus för längesedan när det var en lanthandel, fin va?